Tängerby Kakel & Bygg AB

Hantverkare med hög kvalitet

Hantverkare med hög kvalitet

Hantverkare med hög kvalitet

Hantverkare med hög kvalitet

Om Tängerby Kakel & Bygg i Falun

Tängerby Kakel & Bygg startades i Falun 2007 av Mattias Tängerby, som jobbade ensam i företaget de första två åren. Med tiden har företaget växt, och breddat sig, från att endast jobba med kakling i början, till att leverera helhetslösningar inom husbyggnation och renoveringar i dag. Årligen levererar vi över 100 färdiga byggprojekt, något vi är stolta över. De flesta projekten äger rum i Falun-Borlänge, men vi gör även uppdrag på andra håll i landet. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag.

Bygga hus? Tängerby Kakel & Bygg i Falun löser helheten

Anledningen till den breddade verksamheten är att våra kunder efterfrågade helhetslösningar – och att endast ha en kontaktperson under byggprojekten. Självklart lyssnade vi på Tängerby Kakel & Bygg på detta, och i dag har vi ett stort nätverk med duktiga yrkeskunniga; plåtslagare, målare, VVS-tekniker, elektriker och annat som behövs när ett hus ska byggas. Vi tar in den personal som behövs – det ska inte du som kund behöva lägga tid på.

Hantverkare med hög kvalitet

I dag sysselsätter Tängerby Kakel & Bygg tre murare och plattsättare, samt nio snickare. Våra planer för framtiden är att fortsätta i samma stil och anda – att göra kunderna nöjda! Men vi har även ett delsyfte som är att motbevisa seglivade fördomar och uppfattningar om oss hantverkare. Därför är vi:

  • Noggranna – vi levererar hög kvalitet och finish på jobben
  • Punktliga – vi håller tider
  • Renliga – vi gör rent och snyggt efter oss

Ta kontakt

Behöver du kontakt med en hantverkare som kan leverera helhetslösningar i Falun och Borlänge med omnejd? Vill du bygga ut eller renovera ett befintligt hus? Ring oss direkt!